Ruilen en Retourneren

Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van jouw bestelling. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, je aankoop annuleren.

 • LET OP! ARTIKEL EERST TELEFONISCH OF PER MAIL AANMELDEN!
 • Wil je een product terugsturen? Maak dan gebruik van het modelformulier herroeping (zie onderaan). Je bent echter niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. Je kunt ook zelf een e-mail schrijven, waarin je aangeeft van de koop af te zien.
 • Bewaar altijd een kopie van de e-mail die je hebt verstuurd als bewijs. Bewaar daarnaast ook altijd het bewijs van retourzending van het product.
 • Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De voorwaarden

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden. Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.

Let op bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

 • Het product zit in de originele staat en fabrieksverpakking;
 • Het product is compleet;
 • Voldoet de retourzending niet aan de eisen behouden wij het recht het pakket te weigeren.
 • Bij elke levering ontvang je een afleverings- en retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen.

Terugbetaling bedrag

Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling. De verwerking van een retourzending kan tot aan 10 dagen duren. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens. Als je je bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 5 werkdagen* op je bankrekening verwachten. Voor betalingen met PayPal en creditcard kan dit tot aan maximaal 14 dagen* ** duren. Bij retourzending van artikelen verzonden via Express levering (avond- / zondagslevering) worden de verzendkosten van €8,25 / €12,55 niet vergoed.

* Normale verwerkingstijd, uitzonderingen daargelaten.
** Indien je hebt betaald met creditcard is de terugbetaling te vinden op het eerstvolgende maandoverzicht of op de dag van afschrijving.

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL of bankoverschrijving betaald, dan storten wij dit direct terug (maximaal 5 werkdagen). Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer GESEALED is, in verband met hygiëne en/of veiligheid, niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

 • Pruiken
 • Strings
 • Catsuits
 • Panty’s en kousen
 • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
 • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes
 • Batterijen

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 7 dagen na ontvangst bij UPLAYY te worden gemeld. Dat kan telefonisch +31 (0)85-060 7766 (klantenservice) of per mail helpdesk@uplayy.nl.

Retourneren

Op de pakbon van je bestelling vind je een label met een retouradres. Je kunt gebruik maken van de antwoordnummersticker die op je pakbon zit. De oorspronkelijke verzendkosten zullen op de factuur worden verwijderd na ontvangst van de retourzending indien je de hele bestelling retourneert.

Wanneer je een artikel retour wilt zenden meld dit dan door direct contact met onze klantenservice op te nemen.

Annulering van je bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van UPLAYY een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op of vul het herroepingsformulier in. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueert UPLAYY het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).