Corona

Bezorging

Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft het Coronavirus/COVID 19. Wij zijn open en de pakketjes worden nog steeds discreet geleverd bij iedereen die een bestelling plaatst. Het blijft ‘Vandaag voor 23:00 besteld, morgen discreet in huis’.

Werkwijze Postbode

Pakketjes worden tot de voordeur geleverd of op een afhaallocatie.

Handtekening voor ontvangst

De postbezorgers houden gepaste afstand bij de bezorging van je pakketje en vermijden fysiek contact. De bezorger tekent na afgifte van het pakketje de levering zelf af. Je hoeft dus geen handtekening meer te zetten, dat doen de bezorgers zelf. Houd wel je ID bij de hand. Wanneer u door bepaalde omstandigheden het pakket niet kunt aannemen of de deur niet kunt openen, kunt u een briefje voor de bezorger op uw voordeur plakken. Geef dan hierop aan dat zij het voor de deur of op een andere plek (bijvoorbeeld de voortuin) kunnen neerzetten. BELANGRIJK: wanneer de pakketjes ergens buiten voor u worden neergezet, is dit op eigen risico. Uitgebreide informatie

Zit je in quarantaine? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Retouren

Wil je artikel retourneren, dan kan dit gewoon op de normale wijze, ook via het postkantoor. Voor meer informatie over retouren kun je hier verder lezen. 

Gepaste Maatregelen

We volgen strikt het advies op van de Nederlandse overheid en hebben maatregelen getroffen tegen het verspreiden van het virus. Onze professionele klantenservice is nog altijd beschikbaar voor vragen via telefoon of de mail. Houd er wel rekening mee dat het drukker is dan normaal, doordat iedereen thuis zit wordt er meer online gewinkeld.De orders worden met handschoenen gepakt en onze bezorgers zullen met gepaste afstand uw bestelling aanbieden en werken met mondkapjes.