Soorten speelgoed voor volwassenen voor vrouwen

Er is een grote verscheidenheid aan speelgoed voor volwassenen beschikbaar voor vrouwen, elk ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren en behoeften. Als u de verschillende soorten begrijpt, kunt u het juiste speelgoed voor uw plezier kiezen.

Trillers

Clitorale vibrators
Clitorisvibrators zijn ontworpen om de clitoris te stimuleren en zorgen voor intens en gericht genot. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, van discrete kogels tot grotere, krachtigere apparaten.

G-spot vibrators
G-spot vibrators zijn ontworpen om de G-spot te stimuleren, een erogene zone in de vagina. Deze vibrators hebben doorgaans een gebogen vorm om dit gevoelige gebied te bereiken en te masseren.

Dubbele stimulatievibrators
Dubbele stimulatievibrators, ook wel konijnenvibrators genoemd, zorgen voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de G-spot. Ze zijn populair vanwege hun vermogen om intense, gemengde orgasmes te leveren.

Dildo’s

Realistische dildo’s
Realistische dildo’s zijn ontworpen om het uiterlijk en het gevoel van een penis in erectie na te bootsen. Ze zijn vaak gemaakt van siliconen of andere lichaamsveilige materialen en kunnen zowel voor vaginale als anale penetratie worden gebruikt.

Niet-realistische dildo’s
Niet-realistische dildo’s zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Ze bieden een unieke en vaak speelse benadering van penetratie, waarbij ze tegemoetkomen aan verschillende esthetische voorkeuren.

Glazen en metalen dildo’s
Glazen en metalen dildo’s worden gewaardeerd om hun stevigheid en het vermogen om verwarmd of gekoeld te worden voor temperatuurspel. Ze zorgen voor een unieke zintuiglijke ervaring en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Smeermiddelen

Smeermiddelen op waterbasis
Glijmiddelen op waterbasis zijn veelzijdig en veilig te gebruiken met het meeste speelgoed voor volwassenen. Ze zorgen voor een soepele en langdurige smering zonder plakkerige resten.

Smeermiddelen op siliconenbasis
Glijmiddelen op siliconenbasis hebben een lange levensduur en zijn waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor douche- of badspelen. Ze mogen echter niet worden gebruikt met siliconenspeelgoed, omdat ze het materiaal kunnen aantasten.

Hybride smeermiddelen
Hybride glijmiddelen combineren de beste eigenschappen van glijmiddelen op water- en siliconenbasis, waardoor ze langdurig glijden en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Anale speelgoed

Anale kralen
Anale kralen zijn een reeks verbonden kralen die langzaam kunnen worden ingebracht en verwijderd voor aangename sensaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om tegemoet te komen aan verschillende ervaringsniveaus.

Buttpluggen
Buttplugs zijn ontworpen om in de anus te worden ingebracht en zorgen voor een vol gevoel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen en kunnen worden gebruikt tijdens solospel of geslachtsgemeenschap.

Paren speelgoed

Op afstand bestuurbaar speelgoed
Op afstand bestuurbaar speelgoed kan door een partner worden bediend, wat een verrassings- en intimiteitselement aan het spel toevoegt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vibrators, buttplugs en cockringen.

Draagbaar speelgoed
Draagbaar speelgoed, zoals vibrerende slipjes of draagbare vibrators, kan discreet worden gedragen tijdens het voorspel of de geslachtsgemeenschap, waardoor het plezier voor beide partners wordt vergroot.

App-gestuurd speelgoed
App-gestuurd speelgoed kan op afstand worden bediend via een smartphone-app, waardoor koppels zelfs kunnen spelen als ze niet bij elkaar zijn. Dit speelgoed wordt vaak geleverd met aanpasbare trillingspatronen en intensiteitsniveaus.